Elorah Waarde

Peutergroep

Kinderopvang passend bij uw persoonlijke situatie

Wat kinderopvang kost, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Elorah biedt volop mogelijkheden om de opvang voor uw kind vorm te geven. Laat ons weten wat uw wensen zijn en we kijken samen met u hoe we opvang kunnen bieden die bij u en uw kind past.

Wat kost opvang voor mijn kind?

€ 2,13 / netto per uur*
€ 11,08 bruto per uur

Peuteropvang

Uw kind komt minimaal 2 dagdelen van 4 uur
  • 4 uur per dagdeel
  • 40 weken per jaar
  • Voor 2- en 3-jarigen
*Bovengenoemde netto uurprijs is een gemiddelde, gebaseerd op een jaarinkomen van €45.000,-

Persoonlijk de kosten bespreken?

We kunnen ons goed voorstellen dat u misschien graag geholpen wilt worden met wat de voordelen en kosten zijn van elk pakket. Neem contact met ons op via [email protected] of 0113 760 250 voor een gratis advies en een offerte op maat.

Meer over Peuteropvang

Peuteropvang, voor gemiddeld € 2,13 netto per uur
Bij ‘Peuteropvang’ is uw peuter 40 weken per jaar, minimaal 2 dagdelen per week van harte welkom om mee te spelen. Een dagdeel voor peuteropvang duurt 4 uur. Op enkele vastgestelde vestigingen is het ook mogelijk om een dagdeel van 5,5 uur af te nemen van 7.30 uur tot 13 uur.
Peuteropvang wordt aangeboden op vastgestelde vestigingen volgens de openingstijden van de vestiging.
De bruto uurprijs van dit pakket is € 11,08.

Aanvullende mogelijkheden

Luiers – € 0,16 per uur
Luiers zitten bij ons niet inbegrepen in de uurprijs. Op deze manier betaalt u alleen luiers wanneer uw kindje ze ook echt nodig heeft. U kunt kiezen of u ze van thuis meeneemt of dat u het gemakkelijker vindt dat wij ervoor zorgen. Wilt u dat wij ervoor zorgen, dan betaalt u hiervoor een opslag van € 0,16 per uur.

Kinderopvangtoeslag

Als u en uw partner allebei werken of studeren, komt u vaak in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang. U krijgt soms tot wel 70% van de kosten terug. Hoeveel toeslag u krijgt, hangt af van uw inkomen, het aantal uur dat u werkt en het aantal kinderen waarvoor u opvang nodig heeft. De tarieven bij Elorah zijn bruto tarieven, hierover ontvangt u nog kinderopvangtoeslag. Als we spreken over netto kosten, dan is de kinderopvangtoeslag hier vanaf gehaald.

Voor meer informatie en het aanvragen van toeslag kijkt u op toeslagen.nl.

Hulp bij toeslag?

We snappen dat kinderopvangtoeslag aanvragen best lastig kan zijn. Daarom helpen we u graag. Maak een afspraak op ons Service Kantoor en wij ondersteunen u bij het invullen van uw aanvraag.