DSC_0531-2 DSC_0531-2

Christelijk reformatorische Dagopvang

Kiest u voor kinderopvang, dan wilt u zeker weten dat uw kind in goede handen is en dat de opvang aansluit bij de identiteit en gewoontes van thuis. Een fijne en veilige plek, waar uw kind met liefde wordt verzorgd en waar hij of zij met plezier naartoe gaat.

Elorah biedt dagopvang vanuit een christelijk reformatorische identiteit. Bij Elorah voelt uw kind zich snel thuis en erg welkom. Met Bijbelverhalen, psalmen en liederen maakt uw kind op zijn of haar niveau kennis met wat de Bijbel ons over God leert.

Naast dat kinderen bij Elorah een leuke tijd hebben, groeien ze in hun vaardigheden. Dit noemen we ‘kindontwikkeling’.  Samen met vriendjes gaan we op ontdekking, spelen we in de uitdagende speelhoeken en gaan we zoveel mogelijk naar buiten! Uw kind bereidt zich zo op een speelse manier voor op de basisschool. We houden het ritme en de gewoontes van thuis aan, zodat uw kindje zich snel vertrouwd voelt. Uw kindje krijgt een eigen plekje in een vaste groep en leert zo de pedagogische medewerkers en de andere kinderen goed kennen.

Bekijk onze vestigingen met dagopvang

Bijna papa en mama

Het is een wonder, de groei van nieuw leven in de moederschoot. Een tijd van verwachtend uitzien, waarin u zich voorbereidt op de komst van een kleine die u toevertrouwd wordt. Ook een tijd waarin u samen veel keuzes maakt. Wellicht ook de keuze om gebruik te maken van kinderopvang. Wat is dan het beste voor uw kindje? Wat sluit aan bij thuis en waar voelt u zich prettig bij?

U wilt het allerbeste voor uw kleintje. Ook als u straks aan het werk gaat of graag tijd voor uzelf wilt. Het is dan prettig om te weten dat uw kindje in vertrouwde handen is bij onze pedagogisch medewerkers met een christelijk reformatorische achtergrond.  We werken op onze dagopvang met babyspecialisten en pedagogisch medewerkers die een speciale opleiding hebben gevolgd, zodat zij precies weten wat uw kindje nodig heeft.

Door onze ervaring en samenwerking met Kibeo zorgen we voor professionele opvang die bij uw kindje past en kunnen we u goed adviseren. Wij begrijpen wat u en uw kindje nodig hebben.

Blije baby

In de babygroep krijgt uw baby de liefdevolle verzorging en aandacht die hij of zij nodig heeft. Op zachte kleden leert uw kindje kruipen en hij of zij speelt in de grondbox met andere baby’s. Uw baby maakt zijn of haar eerste vriendjes bij de dagopvang. Hoe klein uw kindje ook is, kinderen reageren op elkaar, herkennen elkaar en zoeken elkaar op. Dit stimuleert de ontwikkeling van de eerste sociale vaardigheden.

Door kleine, speelse en afwisselende bezigheden, zoals in de spiegel kijken, kruipen over de mat of voorlezen, ondersteunen we de groei van diverse vaardigheden van uw kindje.

Uw baby ontwikkelt zich gemakkelijker wanneer hij of zij vaker naar de opvang komt. Het biedt rust en stabiliteit. Ook de pedagogisch medewerkers leren uw kindje, de behoeftes en de ontwikkellijn goed kennen. Hierdoor kunnen ze uw kindje beter begeleiden en stimuleren in zijn of haar ontwikkeling.

Samen groeien op een fijne plek

DSC_0540-2

Ontdekkende dreumes

Een dreumes ontwikkelt zich razendsnel. Verwonderend ontdekt uw dreumes Gods schepping en de wereld om hem of haar heen. Deze natuurlijke verwondering van uw kind stimuleren we en gebruiken we in de kindontwikkeling.

Bij Elorah is het ritme van uw kleintje en de herkenbare gewoontes van thuis altijd het uitgangspunt van de dagindeling. In goed overleg zorgen we voor de juiste balans tussen Bijbelse thema’s, spelen met vriendjes, het prikkelen van de ontwikkeling en rustige momenten. Uw dreumes moet zich bij Elorah net zo fijn en geliefd voelen als thuis!

We luisteren graag naar uw wensen en bieden daarbij passende opvang aan. Het is ons doel om afspraken te maken waar u zich prettig bij voelt en die passen bij uw persoonlijke situatie. Uw kindje geniet bij ons terwijl u zorgeloos aan het werk bent of tijd voor uzelf neemt.

Van dagopvang naar de basisschool

Wanneer uw peuter vier jaar wordt en naar de basisschool gaat, verandert er best veel. Met de opvang van Elorah, is de stap naar school een stuk minder groot. Vrijwel alle vestigingen met dagopvang werken met Peuterstart, gecertificeerde programma’s die uw kind in zijn of haar ontwikkeling stimuleren als voorbereiding op de basisschool.

Bij Elorah werken gekwalificeerde medewerkers die een kind gerelateerde opleiding hebben gevolgd. Ze geven uw peuter alle zorg en liefde. In samenwerking met de Kibeo Academie is de kennis van onze medewerkers up-to-date. Van veiligheid tot voeding, pedagogiek en verzorging: de medewerkers die zorgen voor uw kindje zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lees meer over onze peutergroepen