DSC_0741-2 DSC_0741-2

Christelijk reformatorische buitenschoolse opvang

Gaat uw kind naar een christelijk reformatorische basisschool en bent u op zoek naar buitenschoolse opvang? Kom dan eens kijken bij Elorah. Uw zoon of dochter kan op diverse vestigingen voor en na schooltijd én soms ook tijdens de schoolvakanties bij ons terecht.

Nieuwe dingen leren door leuke workshops te volgen, lekker lezen of creatief ontspannen. Bij onze BSO mogen de kinderen meedenken over de activiteiten en wat ze willen proberen en doen. Zo hebben we altijd een leuk programma voor uw kind.
Elke BSO is gekoppeld aan een christelijk reformatorische basisschool. Alle BSO’s van Elorah zijn in of dicht bij de basisschool gevestigd. Handig voor u en vertrouwd voor uw kind!

Extra fijn: vers fruit, drinken en (gezonde) tussendoortjes zijn bij de opvang inbegrepen.

Bekijk onze vestigingen met BSO

Ontspannen na schooltijd

Na een intensieve dag op school, kan uw zoon of dochter bij onze BSO nieuwe talenten ontdekken, lekker knutselen, spelen en op ontdekking met vriendjes en vriendinnetjes. Uw kind heeft de keuze uit allerlei activiteiten. Van even ontspannen op de bank met een boek, samen met vriendjes spelletjes doen, een leuke workshop volgen tot spelen op het grote speelplein. In overleg kan alles, want net als thuis willen we ze bij de BSO een leuke tijd bieden.

BSO wanneer u het nodig heeft

Wilt u meer rust in de ochtendroutine of als gezin juist zorgeloos thuiskomen aan het einde van de dag? Wij richten de buitenschoolse opvang in zoals het bij jullie past. We zijn om 7.00 uur al open. Hierdoor heeft u alle tijd om uw kind eerst bij ons te brengen en daarna rustig naar uw werk te gaan. Wij zorgen ervoor dat uw kind op tijd in de klas is. Na schooltijd zijn we zelfs tot na 18.30 uur geopend. Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen voor passende opvang!

DSC_0354
Ook bij ons

Vakantieopvang

BSO bij Elorah is altijd leuk! En tijdens schoolvakanties helemaal, want dan doen we er een schepje bovenop.

Op diverse vestigingen vieren we de vakantie met de VakantiemiX. Een leuk en gevarieerd programma voor vakantieopvang. Heel veel buiten bewegen, spelletjes doen, knutselen, samen lezen. Tijdens de VakantiemiX kan uw kind meedoen aan een heleboel uitdagende activiteiten. Niks moet, want het is tenslotte vakantie!

Schrijf uw kind voor elke vakantie in via het ouderportaal. Per vakantie wordt bepaald welke vestigingen open zijn tijdens de vakantie. Dit komt omdat de VakantiemiX niet op alle BSO’s wordt aangeboden.

Bekijk welke BSO's open zijn tijdens de vakantie