Kibeo Kapelle Dijkwelseweg-26 Kibeo Kapelle Dijkwelseweg-26

Maak een proefberekening

Rekentool

Let op: Onze rekentool is op dit moment alleen nog geschikt voor ouders die in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. 

Wat kinderopvang kost, hangt af van uw persoonlijke situatie. Met onze handige rekentool krijgt u snel een goed idee van wat u uiteindelijk maandelijks kwijt bent. U ziet wat de kosten voor de gewenste opvang zijn en een indicatie wat u aan toeslag terugkrijgt van de overheid.

 

Kinderopvangtoeslag of niet?
De overheid vindt opvang erg belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom krijgt u, wanneer u en uw partner beide werkzaam of studerend zijn, een tegemoetkoming in de kosten van de opvang; kinderopvangtoeslag. U krijgt soms tot wel 70% van de kosten terug. Komt u niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag en wilt u wel graag uw netto maandkosten berekenen? Neem dan contact op met de afdeling Klantrelatie via [email protected] of 0113 760 250. U ontvangt dan gratis advies en een offerte op maat.

Als u géén recht hebt op kinderopvangtoeslag, betaalt u een inkomensafhankelijke maandelijkse bijdrage. Iedere gemeente heeft hiervoor zijn eigen regeling. Check hier welke (extra) regelingen er in uw gemeente zijn!

Maak een proefberekening