Kibeo Kapelle Dijkwelseweg-26 Kibeo Kapelle Dijkwelseweg-26

Maak een proefberekening

Rekentool

Let op: Onze rekentool is op dit moment alleen nog geschikt voor ouders die in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag en voor het berekenen van uw opvangtarief vanaf 1 juli 2024.   

Wat kinderopvang kost, hangt af van uw persoonlijke situatie. Met onze handige rekentool krijgt u snel een goed idee van wat u uiteindelijk maandelijks kwijt bent. U ziet wat de kosten voor de gewenste opvang zijn en een indicatie wat u aan toeslag terugkrijgt van de overheid.

 

Kinderopvangtoeslag of niet?
De overheid vindt opvang erg belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom krijgt u, wanneer u en uw partner beide werkzaam of studerend zijn, een tegemoetkoming in de kosten van de opvang; kinderopvangtoeslag. U krijgt soms tot wel 70% van de kosten terug. Komt u niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag en wilt u wel graag uw netto maandkosten berekenen? Neem dan contact op met de afdeling Klantrelatie via [email protected] of 0113 760 240. U ontvangt dan gratis advies en een offerte op maat.

Als u géén recht hebt op kinderopvangtoeslag, betaalt u een inkomensafhankelijke maandelijkse bijdrage. Iedere gemeente heeft hiervoor zijn eigen regeling. Check hier welke (extra) regelingen er in uw gemeente zijn!

Maak een proefberekening