Elorah Waarde

Peutergroep
Middenin het dorp in een rustige straat, in basisschool D’n Akker
Dankzij peuterstart, gaat je peuter goed voorbereid naar de basisschool
Vaste, vertrouwde gezichten voor je kind

Welkom bij Elorah Waarde

Ieder kind is waardevol, uniek en een kostbaar geschenk. Met de Bijbel als basis ontdekken kinderen bij onze peutergroep in Waarde de talenten die ze van God hebben ontvangen. Samen met ouders begeleiden wij de kinderen bij het opgroeien.

Uw peuter krijgt liefdevolle aandacht van onze pedagogisch medewerkers met een christelijk reformatorische achtergrond. De Bijbel staat centraal in ons programma en het sluit aan bij herkenbare gewoontes van thuis. We leren kinderen eerbied te hebben voor God en brengen ze dankbaarheid en naastenliefde bij. Met verwondering ontdekken ze, samen met leeftijdsgenootjes, Gods schepping.

Bij de christelijk reformatorische peutergroep van Elorah Waarde stimuleren we de groei van uw kind op het gebied van taal, rekenen, motorische en sociaal-emotionele vaardigheden. Een goede voorbereiding en aanvulling op de basisschool. Wij betrekken u als ouder actief bij de ontwikkeling van uw kind en zien ernaar uit om u en uw peuter te verwelkomen. Voor een doorlopende leerlijn werken wij nauw samen met het team van CBS D’n Akker.

Benieuwd naar onze peutergroep? Vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Annemieke van der Wees
Vestigingsmanager

Contactgegevens

Openingstijden

  • Peutergroep geopend van ma t/m do van 8.15 uur tot 12.15 uur
  • Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.
LRK-nummer kinderdagverblijf: 721705212 Meer info en download GGD-rapport