Kibeo Kapelle Dijkwelseweg-10 Kibeo Kapelle Dijkwelseweg-10

Samenwerken met Elorah

Samen werken aan kindontwikkeling

Om kinderen optimaal te ondersteunen in hun ontwikkeling werken we samen met kindgerichte voorzieningen zoals scholen, gemeenten en zorgorganisaties en andere experts binnen ons werkveld.

Samenwerken met basisscholen

Voor een doorlopende leerlijn werken wij nauw samen met christelijk reformatorische basisscholen. Bij voorkeur zijn we gevestigd in de school. Dit zorgt voor een fijne samenwerking en het is prettig voor de ouders en kinderen. Zo wordt de school al op jonge leeftijd een vertrouwde omgeving.

Peutergroep, BSO of dagopvang?

Ons aanbod bestaat uit peutergroepen, BSO en dagopvang. U heeft, als basisschool, de keuze wat wordt aangeboden in uw school. Eventueel wordt gezamenlijk een behoeftepeiling gedaan zodat ook de vraag van ouders helder wordt. We sluiten aan bij het beleid en identiteit van uw school. Heeft u hierin specifieke wensen? Dan gaan we graag met u in gesprek.

We werken met Peuterstart, gecertificeerde programma’s die de ontwikkeling van het kind stimuleren. We gebruiken de methode ‘Bas in de klas’. Daarnaast bieden we een programma met diverse Bijbelse thema’s.

Hoe wij samenwerken

Een vruchtbare samenwerking begint bij een gezamenlijk doel en voldoende inzet en aandacht. Iedere samenwerking vraagt maatwerk.  Daarom maken we graag eerst uitgebreid kennis. Zo leren we elkaars achtergrond en drijfveren kennen, komen we erachter waar de overeenkomsten zijn en waarin we elkaar kunnen versterken.

Samenwerken op basis van identiteit

Elorah werkt samen met christelijk reformatorische basisscholen. In onze samenwerking sluiten we aan bij de identiteit en het beleid van de school waardoor er een goede vertrouwensband ontstaat. Medewerkers op onze vestigingen hebben een christelijk reformatorische achtergrond en werken vanuit deze identiteit.

Bekijk ook onze missie en visie

Neem contact met mij op

Wilt u meer weten hoe we met u kunnen samenwerken en welk maatwerk wij leveren? Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam(Vereist)
Voor welk aanbod zoekt u een samenwerking?
U kunt meerdere opties kiezen.
Opmerkingen of aanvullende informatie
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact?

Arco Grisnigt, directeur Elorah

t. 06 86 83 31 31
e. [email protected]

Natasja Oggel, regiomanager & pedagogisch coach

t. 06 86 87 60 02
e. [email protected]

Kees Nieuwenhuyzen, regiomanager

t. 06 86 85 12 40
e. [email protected]

Samenwerken vanuit de overheid

De gemeente is een belangrijke partij als het gaat om de ontwikkeling van het jonge kind. Enerzijds als het gaat om toezicht en wet- en regelgeving, maar anderzijds ook voor huisvesting en bijvoorbeeld het toekennen van subsidies voor (peuter)opvang.

Elorah is een onderdeel van Kibeo. Met iedere gemeente binnen het werkgebied heeft Kibeo nauw contact. Regelmatig ontvangt Kibeo diverse contactpersonen vanuit de gemeenten zoals beleidsmedewerkers of raadsleden op onze vestigingen. Kibeo geeft hen zo op een laagdrempelige manier meer inzicht in de kinderopvang.

Bekijk meer op kibeo.nl

Samenwerken vanuit de zorg

Elorah is een onderdeel van kinderopvangorganisatie Kibeo. Samen met andere organisaties zorgt Kibeo voor een basisvoorziening waarin opvoeding, opvang, onderwijs en vrijetijdsbesteding een samenhangend geheel vormen waar alle kinderen gebruik van kunnen maken. Ieder kind verdient de kans om zich te ontwikkelen in een uitdagende en stimulerende omgeving.

Om de beste zorg te kunnen bieden, zoeken we samenwerking met organisaties die hierin gespecialiseerd zijn. Ons doel is om zoveel mogelijk kinderen kinderopvang aan te kunnen bieden. Daarom bieden we waar mogelijk passende opvang.

Bekijk meer op kibeo.nl