DSC_0909-2 DSC_0909-2

Wat kost het?

Kinderopvang passend bij uw persoonlijke situatie

Wat kinderopvang kost, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Elorah biedt volop mogelijkheden om de opvang voor uw kind vorm te geven. Laat ons weten wat uw wensen zijn en we kijken samen met u hoe we opvang kunnen bieden die bij u en uw kind past.

Maak een proefberekening

Wilt u graag weten wat uw kosten zijn voor kinderopvang bij Kibeo? Maak eenvoudig zelf een proefberekening. Met onze handige rekentool krijgt u snel een goed beeld bij wat uw uiteindelijke kosten voor kinderopvang per maand zijn.

Maak een proefberekening

Wat betaalt u per type opvang?

Peutergroep

Gemiddeld € 2,13 netto per uur

Kinderopvangtoeslag

Als u en uw partner allebei werken of studeren, komt u vaak in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang. Hoeveel toeslag u krijgt, hangt af van uw inkomen, het aantal uur dat u werkt en het aantal kinderen waarvoor u opvang nodig heeft. De tarieven bij Kibeo zijn bruto tarieven, hierover ontvangt u nog kinderopvangtoeslag. Als we spreken over netto kosten, dan is de kinderopvangtoeslag hier vanaf gehaald.

Voor meer informatie en het aanvragen van toeslag kijkt u op toeslagen.nl.

Hulp bij toeslag?
We snappen dat kinderopvangtoeslag aanvragen best lastig kan zijn. Daarom helpen we u graag. Maak een afspraak op ons Service Kantoor en wij ondersteunen u bij het invullen van uw aanvraag.

Download de handige app ‘Uitleg Kinderopvangtoeslag’
Er is ook een handige app ‘Uitleg Kinderopvangtoeslag’ beschikbaar. Deze app geeft uitleg over kinderopvangtoeslag en helpt u als ouder stap-voor-stap door de belangrijkste onderdelen op de website van Toeslagen.

Download de app via App Store
Download de app via Google Play