Kibeo Hinkelingestraat (9) Kibeo Hinkelingestraat (9)

Welkom bij Elorah!

Drie vestigingen van Bambino zijn vanaf 1 januari 2024 een onderdeel van Elorah. Het gaat om Bambino Delfts Blauw, Bambino Benjamin en Bambino De Akker. De overige vestigingen worden onderdeel van Junia, christelijk kinderopvang van Kibeo wat volop in ontwikkeling is.

De vestigingen blijven een vertrouwde opvangplek voor u en uw kind. Uw kind kan zoals u gewend bent met zijn of haar vriendjes blijven spelen, leren en ontdekken, samen met de bekende pedagogisch medewerkers. Zo behouden we de fijne, vertrouwde opvang!

 

Elorah en Bambino versterken elkaar

Elorah en Bambino hebben veel overeenkomsten in de missie en visie. Bij Elorah staan de christelijke normen en waarden centraal. De Bijbel is het uitgangspunt en de christelijke identiteit is de rode draad in de opvang. We zijn blij dat uw kind kan komen spelen bij Elorah!

Met vriendelijke groet,

Nicole de Ridder, regiomanager Bambino

Uw kind inschrijven bij Elorah?

Nieuwe namen voor de Bambino vestigingen

De andere vestigingen van Bambino worden een vestiging van Junia. Bekijk op de website van Kibeo meer over Junia of ga direct naar de pagina van een vestiging via onderstaande links.

Vragen of meer informatie

U bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Elorah bij u en uw kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding. We maken graag kennis met u.

Ook onze klantadviseurs staan voor u klaar, zij beantwoorden graag al uw vragen. Stuur een mail naar [email protected] of bel naar (0113) 760 240.

 

Uw kind inschrijven bij Elorah
Plan een rondleiding

Een vertrouwd plekje voor mijn baby

Ieder kind is een waardevol, uniek en kostbaar geschenk. Met verwondering ontdekt uw kind, samen met leeftijdsgenootjes, Gods schepping. Ook leert uw kindje zijn of haar eerste vriendjes kennen op de dagopvang. Hoe klein uw kind ook is, kinderen leren van elkaar een heleboel. Met verschillende activiteiten zorgen we ervoor dat uw kindje zich op zijn of haar eigen tempo ontwikkelt.