Kinderopvang peutergroep BSO Eben-Haezer Oud-Beijerland Kinderopvang peutergroep BSO Eben-Haezer Oud-Beijerland

Christelijk reformatorische peutergroep

Wat is een christelijk reformatorische peutergroep?

Een peutergroep is bedoeld voor kinderen vanaf 2 jaar en zijn per dagdeel geopend. Meestal zijn dit verschillende ochtenden in de week. Met de Bijbel als basis ontdekken kinderen bij onze peutergroepen de talenten die ze van God hebben ontvangen. Het is een vertrouwde omgeving waar uw kind spelenderwijs ontwikkelt. Zowel sociaal-emotioneel als met rekenen en taal. Daarnaast is een peutergroep een fijne plek om met leeftijdgenootjes te spelen.

Inschrijven
Plan rondleiding

De Bijbel staat centraal in ons programma

De peuters krijgen liefdevolle aandacht van onze pedagogisch medewerkers met een christelijk reformatorische achtergrond. De Bijbel staat centraal in ons programma en het sluit aan bij herkenbare gewoontes van thuis. Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan bidden en danken. We leren kinderen eerbied te hebben voor God en brengen ze dankbaarheid en naastenliefde bij. Met verwondering ontdekken ze, samen met leeftijdsgenootjes, Gods schepping.

Samen met leeftijdsgenootjes spelenderwijs ontwikkelen

Bij de christelijk reformatorische peutergroepen van Kibeo stimuleren we de groei van kinderen op het gebied van taal, rekenen, motorische en sociaal-emotionele vaardigheden. Een goede voorbereiding op de basisschool. Wij betrekken u als ouder actief bij de ontwikkeling uw kind. Voor een doorlopende leerlijn werken wij graag samen met christelijk reformatorische basisscholen.

Wilt u meer weten over onze christelijk reformatorische peutergroepen?

Plan gerust vrijblijvend een rondleiding in om eens kennis te maken met de vestiging van uw keuze. Onze pedagogisch medewerkers laten u graag zien wat we zoal op de peutergroep doen.

Tot ziens!

Plan rondleiding
Inschrijven