Elorah Katwijk Ds. G. Voetiusschool

Peutergroep
Elke dag bidden, zingen en lezen uit de Bijbel
Dankzij peuterstart gaat je peuter goed voorbereid naar de basisschool
Medewerkers met een christelijke reformatorische achtergrond

Welkom bij Elorah Katwijk Ds. G. Voetiusschool

Ieder kind is waardevol, uniek en een kostbaar geschenk. Met de Bijbel als basis ontdekken kinderen bij onze peutergroep in Katwijk de talenten die ze van God hebben ontvangen. Samen met ouders begeleiden wij de kinderen bij het opgroeien.

Uw peuter krijgt liefdevolle aandacht van onze pedagogisch medewerkers met een christelijk reformatorische achtergrond. De Bijbel staat centraal in ons programma en het sluit aan bij herkenbare gewoontes van thuis. We leren kinderen eerbied te hebben voor God en brengen ze dankbaarheid en naastenliefde bij. Met verwondering ontdekken ze, samen met leeftijdsgenootjes, Gods schepping.

Bij de christelijk reformatorische peutergroep van Elorah Katwijk Ds. G. Voetiusschool stimuleren we de groei van uw kind op het gebied van taal, rekenen, motorische en sociaal-emotionele vaardigheden. Een goede voorbereiding en aanvulling op de basisschool. Wij betrekken u als ouder actief bij de ontwikkeling van uw kind en zien ernaar uit om u en uw peuter te verwelkomen. Voor een doorlopende leerlijn werken wij nauw samen met het team van de Ds. G. Voetiusschool.

Benieuwd naar onze kinderopvang? Vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Hilde de Vreugd
Vestigingsmanager

Contactgegevens

Openingstijden

  • Peutergroep geopend op ma, di, do en vr van 8.15 uur tot 12.15 uur
  • Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.
LRK-nummer peutergroep: 905394045 Meer info en download GGD-rapport