Elorah Veenendaal

Peutergroep
Buitenschoolse opvang
We zijn gevestigd in de Johannes Calvijnschool, waarmee we nauw samenwerken
Medewerkers met een christelijk reformatorische achtergrond
Elke dag bidden, zingen en lezen we uit de Bijbel

Welkom bij Elorah Veenendaal

De tafel dekken in de huishoek? Eh, hoeveel borden zijn er dan nodig? Of een spoorbaan leggen voor de Duplo trein? Gezellig met elkaar een boekje lezen op de bank? Een knutselwerkje maken aan de tafel? Of een ’taart’ maken in de zandbak?

Dat kan allemaal bij onze gezellige peutergroep Elorah Veenendaal! Vanuit onze christelijk reformatorische identiteit gaan we elke ochtend met de peuters in de kring, om samen te zingen, te bidden en te luisteren naar een Bijbelverhaal. Wat is het bijzonder om de kinderen op jonge leeftijd al in aanraking te brengen met de Bijbelse boodschap! Daarnaast besteden we veel aandacht aan de diverse ontwikkelingsgebieden van de peuter.

Via gerichte activiteiten stimuleren we het samenspelen, de zelfredzaamheid en de cognitieve ontwikkeling. Maar vooral de taal-spraakontwikkeling krijgt aandacht, door veel voor te lezen, begrippen te leren en liedjes te zingen. Kortom; oog en hart voor het jonge kind!

Heeft u belangstelling gekregen en bent u nieuwsgierig geworden naar deze peutergroep met een lokaal vol nieuw meubilair en spelmateriaal? Vraag een rondleiding aan of neem contact om met [email protected]. Een gezellig team van lieve pedagogisch medewerksters staat klaar om uw peuter een fijne periode te bieden, als goede voorbereiding bij de overstap naar de basisschool!

Rieneke Hertog
Vestigingsmanager

Contactgegevens

Openingstijden

  • Peutergroep geopend op ma t/m vr van 8.15 uur tot 12.15 uur
  • BSO geopend op ma, di en do van 14.45 uur tot 18.30 uur
  • Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.
LRK-nummer kinderdagverblijf: 312425831 Meer info en download GGD-rapport
LRK-nummer BSO: 627115287 Meer info en download GGD-rapport