Elorah Teuge

Buitenschoolse opvang
We zijn gevestigd in de reformatorische Eben-Ha√ęzerschool waarmee we nauw samenwerken
De Bijbel als uitgangspunt
We hebben een uitdagend speelplein waarop uw kind lekker op ontdekkingstocht kan gaan

Welkom bij Elorah Teuge

Ieder kind is waardevol, uniek en een kostbaar geschenk. Met de Bijbel als basis ontdekken kinderen bij onze christelijk reformatorische BSO in Teuge de talenten die ze van God hebben ontvangen. Samen met ouders begeleiden wij de kinderen bij het opgroeien.

Uw kind krijgt liefdevolle aandacht van onze pedagogisch medewerkers met een christelijk reformatorische achtergrond. De Bijbel staat centraal in ons programma en het sluit aan bij herkenbare gewoontes van thuis. We leren kinderen eerbied te hebben voor God en brengen ze dankbaarheid en naastenliefde bij. Met verwondering ontdekken ze, samen met leeftijdsgenootjes, Gods schepping.

Bij de christelijk reformatorische buitenschoolse opvang Elorah Teuge stimuleren we de groei van uw kind op het gebied van taal, rekenen, motorische en sociaal-emotionele vaardigheden. Een goede aanvulling op de basisschool. Wij betrekken u als ouder actief bij de ontwikkeling van uw kind en zien ernaar uit om u en uw kind te verwelkomen. Voor een doorlopende leerlijn werken wij nauw samen met het team van basisschool Eben-Haëzerschool in Teuge.

Benieuwd naar onze kinderopvang? Vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Corina Boeder-De Vreugd
Vestigingsmanager

Contactgegevens

Openingstijden

  • Naschoolse opvang geopend op ma, di en do
  • Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.
LRK-nummer BSO: 166430420 Meer info en download GGD-rapport