Elorah Streefkerk

Buitenschoolse opvang
We zijn gevestigd in School met de Bijbel Streefkerk waarmee we nauw samenwerken
Reformatorische vestiging met de Bijbel als uitgangspunt
We hebben een uitdagend speelplein waar uw kind lekker op ontdekkingstocht kan gaan

Welkom bij Elorah Streefkerk

Ieder kind is waardevol, uniek en een kostbaar geschenk. Met de Bijbel als basis ontdekken kinderen bij onze buitenschoolse opvang in Streefkerk de talenten die ze van God hebben ontvangen. Samen met ouders begeleiden wij de kinderen bij het opgroeien.

Uw kind krijgt liefdevolle aandacht van onze pedagogisch medewerkers met een christelijk reformatorische achtergrond. De Bijbel staat centraal in ons programma en het sluit aan bij herkenbare gewoontes van thuis. We leren kinderen eerbied te hebben voor God en brengen ze dankbaarheid en naastenliefde bij. Met verwondering ontdekken ze, samen met leeftijdsgenootjes, Gods schepping.

Bij de christelijk reformatorische BSO Elorah Streefkerk stimuleren we de groei van uw kind op het gebied van taal, rekenen, motorische en sociaal-emotionele vaardigheden. Een goede aanvulling op de basisschool. Wij betrekken u als ouder actief bij de ontwikkeling van uw kind en zien ernaar uit om u en uw kind te verwelkomen. Voor een doorlopende leerlijn werken wij nauw samen met het team van School met de Bijbel Streefkerk.

Benieuwd naar onze BSO? Vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Lisette Mourits
Vestigingsmanager

Contactgegevens

Openingstijden

  • Naschoolse opvang geopend op ma, di en do tot 18.30 uur
  • Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.
LRK-nummer BSO: 245853984 Meer info en download GGD-rapport