Elorah Middelharnis

Peutergroep
Buitenschoolse opvang
We zijn gevestigd in de Groen van Prinsterer Basisschool waarmee we nauw samenwerken
De Bijbel als uitgangspunt
We hebben een groen speelplein waarop uw kind lekker op ontdekkingstocht kan gaan

Welkom bij Elorah Middelharnis

Ieder kind is waardevol, uniek en een kostbaar geschenk. Met de Bijbel als basis ontdekken kinderen bij onze christelijk reformatorische peutergroep en BSO in Middelharnis de talenten die ze van God hebben ontvangen. Samen met ouders begeleiden wij de kinderen bij het opgroeien.

Uw kind krijgt liefdevolle aandacht van onze pedagogisch medewerkers met een christelijk reformatorische achtergrond. De Bijbel staat centraal in ons programma en het sluit aan bij herkenbare gewoontes van thuis. We leren kinderen eerbied te hebben voor God en brengen ze dankbaarheid en naastenliefde bij. Met verwondering ontdekken ze, samen met leeftijdsgenootjes, Gods schepping.

Bij de christelijk reformatorische peutergroep en buitenschoolse opvang Elorah Middelharnis stimuleren we de groei van uw kind op het gebied van taal, rekenen, motorische en sociaal-emotionele vaardigheden. Een goede voorbereiding of aanvulling op de basisschool. Wij betrekken u als ouder actief bij de ontwikkeling van uw kind en zien ernaar uit om u en uw kind te verwelkomen. Voor een doorlopende leerlijn werken wij nauw samen met het team van de Groen van Prinsterer Basisschool.

Benieuwd naar onze kinderopvang? Vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Leonie Wolfert
Vestigingsmanager

Contactgegevens

Openingstijden

  • Peutergroep geopend op di en do van 8.15 uur tot 12.15 uur
    (bij voldoende inschrijvingen ook op andere dagen)
  • Naschoolse opvang geopend op ma, di en do van 14.00 tot 18.30 uur
  • Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.
LRK-gegevens nog niet beschikbaar: