Elorah Lunteren

Buitenschoolse opvang
We zijn gevestigd in School met de Bijbel Ruitenbeek waarmee we nauw samenwerken
De Bijbel als uitgangspunt
Buitenschoolse opvang met leuke activiteiten

Welkom bij Elorah Lunteren

Ieder kind is waardevol, uniek en een kostbaar geschenk. Met de Bijbel als basis ontdekken kinderen bij onze christelijk reformatorische BSO in Lunteren de talenten die ze van God hebben ontvangen. Samen met ouders begeleiden wij de kinderen bij het opgroeien.

Uw kind krijgt liefdevolle aandacht van onze pedagogisch medewerkers met een christelijk reformatorische achtergrond. De Bijbel staat centraal in ons programma en het sluit aan bij herkenbare gewoontes van thuis. We leren kinderen eerbied te hebben voor God en brengen ze dankbaarheid en naastenliefde bij. Met verwondering ontdekken ze, samen met leeftijdsgenoten, Gods schepping.

Bij de christelijk reformatorische buitenschoolse opvang Elorah Lunteren stimuleren we op een ontspannen manier de ontwikkeling van de talenten van uw kind. Een goede en leuke aanvulling op de basisschool. Wij betrekken u als ouder actief bij de ontwikkeling van uw kind en zien ernaar uit om u en uw kind te verwelkomen. Voor een doorlopende leerlijn werken wij nauw samen met het team van School met de Bijbel ‘Ruitenbeek’ .

Benieuwd naar onze kinderopvang? Vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Annick 't Lam
Vestigingsmanager

Contactgegevens

Openingstijden

  • Naschoolse opvang geopend op ma, di en do tot 18.30 uur
  • Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.
LRK-nummer BSO: 239201802 Meer info en download GGD-rapport