Elorah Leerbroek

Peutergroep
We zijn gevestigd in de Eben-Haëzerschool
Elke dag bidden, zingen en lezen uit de Bijbel
Dankzij peuterstart gaat je peuter goed voorbereid naar de basisschool

Welkom bij Elorah Leerbroek

Ieder kind is waardevol, uniek en een kostbaar geschenk. Met de Bijbel als basis ontdekken kinderen bij onze peutergroep in Leerbroek de talenten die ze van God hebben ontvangen. Samen met ouders begeleiden wij de kinderen bij het opgroeien.

Uw peuter krijgt liefdevolle aandacht van onze pedagogisch medewerkers met een christelijk reformatorische achtergrond. De Bijbel staat centraal in ons programma en het sluit aan bij herkenbare gewoontes van thuis. We leren kinderen eerbied te hebben voor God en brengen ze dankbaarheid en naastenliefde bij. Met verwondering ontdekken ze, samen met leeftijdsgenootjes, Gods schepping.

Bij de christelijk reformatorische peutergroep van Elorah Leerbroek stimuleren we de groei van uw kind op het gebied van taal, rekenen, motorische en sociaal-emotionele vaardigheden. Een goede voorbereiding en aanvulling op de basisschool. Wij betrekken u als ouder actief bij de ontwikkeling van uw kind en zien ernaar uit om u en uw peuter te verwelkomen. Voor een doorlopende leerlijn werken wij nauw samen met het team van de Eben-Haëzerschool.

Benieuwd naar onze peutergroep? Vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Annick 't Lam
Vestigingsmanager

Contactgegevens

Openingstijden

  • Peutergroep geopend op ma, wo, do en vr van 8.15 uur tot 12.15 uur
  • Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.
LRK-nummer kinderdagverblijf: 183287927 Meer info en download GGD-rapport