Elorah Klaaswaal

Peutergroep
Buitenschoolse opvang
Gevestigd in Groen van Prinstererschool waar we nauw mee samenwerken
Medewerkers met een christelijk reformatorische achtergrond
Elke dag bidden, zingen en lezen we uit de Bijbel

Welkom bij Elorah Klaaswaal

Ieder kind is waardevol, uniek en een kostbaar geschenk. Met de Bijbel als basis ontdekken kinderen bij onze kinderopvang in Klaaswaal de talenten die ze van God hebben ontvangen. Samen met ouders begeleiden wij de kinderen bij het opgroeien.

Uw peuter krijgt liefdevolle aandacht van onze pedagogisch medewerkers met een christelijk reformatorische achtergrond. De Bijbel staat centraal in ons programma en het sluit aan bij herkenbare gewoontes van thuis. We leren kinderen eerbied te hebben voor God en brengen ze dankbaarheid en naastenliefde bij. Met verwondering ontdekken ze, samen met leeftijdsgenootjes, Gods schepping.

Bij de christelijk reformatorische peutergroep van Elorah Klaaswaal stimuleren we de groei van uw kind op het gebied van taal, rekenen, motorische en sociaal-emotionele vaardigheden. Een goede voorbereiding en aanvulling op de basisschool. Wij betrekken u als ouder actief bij de ontwikkeling van uw kind en zien ernaar uit om u en uw peuter te verwelkomen. Voor een doorlopende leerlijn werken wij nauw samen met het team van de Groen van Prinstererschool.

Benieuwd naar onze peutergroep? Vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Lisette Mourits
Vestigingsmanager

Deze vestiging is erg gewild! Uw gewenste startdatum en dagen waarop u opvang nodig heeft, bepalen wanneer uw kind op deze vestiging terecht kan. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. In sommige situaties komt uw kind op de aanmeldlijst. We denken dan graag met u mee om de beste oplossing voor u te vinden.

Contactgegevens

Openingstijden

  • Peutergroep geopend op ma t/m vr van 8.15 uur tot 12.15 uur
  • BSO start in het schooljaar ’23/’24, u kunt al wel inschrijven
  • Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.
LRK-nummer kinderdagverblijf: 495118266 Meer info en download GGD-rapport