Elorah Kapelle

Dagopvang
Peutergroep
Buitenschoolse opvang
We hebben een nauwe samenwerking met de Juliana van Stolbergschool
Reformatorische vestiging met de Bijbel als uitgangspunt
Vestiging met een uitdagend speelplein waar uw kind lekker op ontdekkingstocht kan gaan

Welkom bij Elorah Kapelle

Ieder kind is waardevol, uniek en een kostbaar geschenk. Met de Bijbel als basis ontdekken kinderen bij onze kinderopvang in Kapelle de talenten die ze van God hebben ontvangen. Samen met ouders begeleiden wij de kinderen bij het opgroeien.

Uw kind krijgt liefdevolle aandacht van onze pedagogisch medewerkers met een christelijk reformatorische achtergrond. De Bijbel staat centraal in ons programma en het sluit aan bij herkenbare gewoontes van thuis. We leren kinderen eerbied te hebben voor God en brengen ze dankbaarheid en naastenliefde bij. Met verwondering ontdekken ze, samen met leeftijdsgenootjes, Gods schepping.

Bij de christelijk reformatorische peutergroep, dagopvang en BSO van Elorah Kapelle stimuleren we de groei van uw kind op het gebied van taal, rekenen, motorische en sociaal-emotionele vaardigheden. Een goede voorbereiding en aanvulling op de basisschool. Wij betrekken u als ouder actief bij de ontwikkeling van uw kind en zien ernaar uit om u en uw kind te verwelkomen. Voor een doorlopende leerlijn werken wij nauw samen met het team van de Juliana van Stolbergschool.

Benieuwd naar onze kinderopvang? Vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Alinda de Goffau
Vestigingsmanager

Deze vestiging is erg gewild! Uw gewenste startdatum en dagen waarop u opvang nodig heeft, bepalen wanneer uw kind op deze vestiging terecht kan. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. In sommige situaties komt uw kind op de aanmeldlijst. We denken dan graag met u mee om de beste oplossing voor u te vinden.

Contactgegevens

Dagopvang (0113) 760 316
Peutergroep (0113) 760 313
BSO 06 86 89 84 92

Openingstijden

  • Dagopvang geopend van ma t/m vr van 7.30 uur tot 18.30 uur
  • Naschoolse opvang geopend op ma, di, do en vr tot 18.30 uur
  • Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.
LRK-nummer kinderdagverblijf: 166839577 Meer info en download GGD-rapport
LRK-nummer BSO: 131795235 Meer info en download GGD-rapport