Elorah Kampen

Peutergroep
Buitenschoolse opvang
Elke dag bidden, zingen en lezen uit de Bijbel
BSO met leuke activiteiten en workshops
Dankzij peuterstart gaat je peuter goed voorbereid naar de basisschool

Welkom bij Elorah Kampen

Ieder kind is waardevol, uniek en een kostbaar geschenk. Met de Bijbel als basis ontdekken kinderen bij onze christelijk reformatorische peutergroep en BSO in Kampen de talenten die ze van God hebben ontvangen. Samen met ouders begeleiden wij de kinderen bij het opgroeien.

Uw kind krijgt liefdevolle aandacht van onze pedagogisch medewerkers met een christelijk reformatorische achtergrond. De Bijbel staat centraal in ons programma en het sluit aan bij herkenbare gewoontes van thuis. We leren kinderen eerbied te hebben voor God en brengen ze dankbaarheid en naastenliefde bij. Met verwondering ontdekken ze, samen met leeftijdsgenootjes, Gods schepping.

Bij de christelijk reformatorische peutergroep en buitenschoolse opvang Elorah Kampen stimuleren we de groei van uw kind op het gebied van taal, rekenen, motorische en sociaal-emotionele vaardigheden. Een goede voorbereiding of aanvulling op de basisschool. Wij betrekken u als ouder actief bij de ontwikkeling van uw kind en zien ernaar uit om u en uw kind te verwelkomen. Voor een doorlopende leerlijn werken wij nauw samen met het team van de Groen van Prinstererschool.

Benieuwd naar onze kinderopvang? Vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Contactgegevens

Openingstijden

  • Peutergroep geopend van ma t/m vr van 8.30 uur tot 12.30 uur
  • BSO geopend van ma t/m vr tot 18.30 uur*
    *start na de zomervakantie 2024
  • Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.
LRK-nummer peutergroep: Nog niet bekend
LRK-nummer BSO: 257697032 Meer info en download GGD-rapport