Elorah Gameren

Peutergroep
We zijn gevestigd in de School met de Bijbel waarmee we nauw samenwerken
Elke dag bidden, zingen en lezen uit de Bijbel
Dankzij peuterstart goed voorbereid naar de basisschool

Welkom bij Elorah Gameren

Wanneer uw peuter spelenderwijs gaat leren op een peutergroep, is het fijn dat hij of zij christelijke normen en waarden meekrijgt, net zoals uw kind dat thuis gewend is. We beginnen en eindigen de dag altijd met een gebed, we zingen psalmen en luisteren in de kring met z’n allen naar een verhaal uit de Bijbel. Hierdoor is uw kind al op jonge leeftijd vertrouwd met Gods Woord. Ook de medewerkers die voor uw kind zorgen, hebben een christelijke achtergrond. Kom gerust eens langs voor een rondleiding en ontdek of Elorah bij u en uw kind past. We maken graag kennis met u en uw kind(eren).

Wist u dat er bij Elorah Gameren veel te zien, beleven en ontdekken is voor uw peuter? Spelenderwijs leert uw peuter een heleboel. Zo werken we aan de taalontwikkeling van uw peuter. Dit doen we door het zingen van liedjes en het benoemen van de dingen die we doen. Voor de woordenschat lezen we elke dag voor. Maar er is ook ruimte voor beginnend rekenen, bijvoorbeeld door elke dag tot 5 te tellen. We benoemen de dagen van de week en leren de begrippen veraf en dichtbij.

Bij een peutergroep maakt uw kind snel vriendjes of vriendinnetjes. Uw kind ontwikkelt zich gemakkelijker wanneer hij of zij meerdere dagen in een vast ritme naar de peutergroep komt. Het biedt rust en stabiliteit. Kinderen worden socialer, leren rekening houden met elkaar en hoe ze samenwerken met andere kinderen.

Komt uw peuter ook meespelen?
Wilt u meer weten over de opvangmogelijkheden van uw peuter bij Elorah Gameren? Neem vrijblijvend contact op via 06 86 80 64 18 of stuur een e-mail naar [email protected] en maak een afspraak voor een rondleiding. We maken graag kennis met u en uw kind!

Annick 't Lam
Vestigingsmanager

Contactgegevens

Openingstijden

  • Peutergroep geopend van ma t/m vr van 8.15 uur tot 12.15 uur
  • Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.
LRK-nummer kinderdagverblijf: 210319562 Meer info en download GGD-rapport