Kibeo Hinkelingestraat (27) Kibeo Hinkelingestraat (27)

Welkom bij Elorah!

Kip Kakel is sinds 1 oktober 2023 Elorah. De vertrouwde opvangplek voor u en uw kind blijft hetzelfde. Uw kind kan zoals u gewend bent met zijn of haar vriendjes blijven spelen, leren en ontdekken, samen met de bekende pedagogisch medewerkers. Zo behouden we de fijne, vertrouwde opvang! Wilt u uw kind aanmelden voor een vestiging in Barneveld of Scherpenzeel? Dan bent u van harte welkom.

Inschrijven

Elorah en Kip Kakel versterken elkaar

Elorah en Kip Kakel hebben veel overeenkomsten in de missie en visie. Bij Elorah staan de christelijke normen en waarden centraal. De Bijbel is het uitgangspunt en de christelijke identiteit is de rode draad in de opvang. We zijn blij dat uw kind kan komen spelen bij Elorah!

Met vriendelijke groet,

Annick ’t Lam, interim vestigingsmanager

Uw kind inschrijven bij Elorah?

Nieuwe namen voor onze vestigingen

Bij Elorah Barneveld Parmentierstraat

Binnenkort ook dagopvang

We hopen D.V. in het voorjaar van 2024 met dagopvang en een 2e peutergroep te starten bij Elorah Barneveld Parmentierstraat. Bij onze dagopvang is uw kind welkom vanaf 0 jaar. We werken op onze dagopvang met babyspecialisten en pedagogisch medewerkers die een speciale opleiding hebben gevolgd, zodat zij precies weten wat uw kindje nodig heeft.

Bij Elorah voelt uw kind zich snel thuis en erg welkom.  Met Bijbelverhalen, psalmen en liederen maakt uw kind op zijn of haar niveau kennis met wat de Bijbel ons over God leert.

Lees meer over onze dagopvang

Vragen of meer informatie

U bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Elorah bij u en uw kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding. We maken graag kennis met u.

Ook onze klantadviseurs staan voor u klaar, zij beantwoorden graag al uw vragen. Stuur een mail naar [email protected] of bel naar (0113) 760 240.

 

Uw kind inschrijven bij Elorah
Plan een rondleiding

Een vertrouwd plekje voor mijn baby

Ieder kind is een waardevol, uniek en kostbaar geschenk. Met verwondering ontdekt uw kind, samen met leeftijdsgenootjes, Gods schepping. Ook leert uw kindje zijn of haar eerste vriendjes kennen op de dagopvang. Hoe klein uw kind ook is, kinderen leren van elkaar een heleboel. Met verschillende activiteiten zorgen we ervoor dat uw kindje zich op zijn of haar eigen tempo ontwikkelt.