10forKIDSBSO 10forKIDSBSO
Nieuws

Kinderopvang 10forKIDS gaat verder als Elorah

Gepubliceerd 28 november 2022

Kinderopvangorganisatie 10forKIDS gaat vanaf 1 januari 2023 verder als Elorah, de christelijk reformatorische kinderopvang bij Kibeo. In de afgelopen jaren is er veel veranderd binnen de kinderopvangbranche. Onder andere de complexiteit aan wet- en regelgeving, heeft 10forKIDS doen beslissen op zoek te gaan naar een geschikte organisatie om het stokje aan over te dragen. Deze hebben zij gevonden in Elorah.

Elorah en 10forKIDS versterken elkaar

Begin dit jaar ging 10forKIDS op zoek naar een geschikte organisatie om het stokje over te dragen.

10forKIDS heeft deze keuze gemaakt om verschillende redenen, waaronder de complexiteit van het runnen van een kinderopvangorganisatie. “We zien in Elorah veel voordelen. Elorah beschikt over veel kennis en ervaring binnen de kinderopvang. Ook vinden we het belangrijk dat de christelijke identiteit gewaarborgd blijft. Wij zijn ervan overtuigd dat Elorah een geschikte partij is om de organisatie over te nemen”, aldus Tineke Hendrikse en Nicole Colijn, eigenaressen 10forKIDS.

Door de samenwerking met Elorah aan te gaan, ziet 10forKIDS de mogelijkheid om te kunnen investeren in de kwaliteit van de kinderopvang. Daarnaast hebben Elorah en 10forKIDS veel overeenkomsten in hun missie en visie en versterken ze elkaar. Beide organisaties sluiten aan bij de visie en identiteit van de scholen waarmee wordt samenwerkt. Arco Grisnigt, directeur Elorah: “Door onze samenwerking kunnen we de juiste opvang blijven bieden aan ouders en kinderen en ons verder inzetten voor de kwaliteit van kinderopvang.”

Opvang op de vertrouwde vestiging

De vertrouwde opvang voor ouders en kinderen blijft hetzelfde. Kinderen kunnen zoals ze gewend zijn met hun vriendjes blijven spelen, leren en ontdekken, onder de professionele begeleiding van de   bekende pedagogisch medewerkers.

Elorah; christelijk reformatorische kinderopvang bij Kibeo

Elorah is de christelijk reformatorische tak van kinderopvangorganisatie Kibeo. De christelijke normen en waarden staan hierbij centraal. De Bijbel is het uitgangspunt en de christelijke identiteit is de rode draad in de opvang. Op deze vestigingen werken medewerkers die de christelijke/reformatorische normen en waarden onderbouwen.

Kibeo Hinkelingestraat (9)