DSC_0651-2 DSC_0651-2

Inschrijven voor opvang bij Elorah

Inschrijven, wat kan ik verwachten?

Bij Elorah kunt u uw kind vrijblijvend en kosteloos aanmelden voor een van onze vestigingen. Dit doet u door onderaan deze pagina op ‘Schrijf uw kind in voor opvang bij Elorah’ te klikken en het formulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op, nadat we uw aanvraag tot inschrijving hebben ontvangen. Tijdens dit telefoongesprek gaan we verder in op uw wensen en vullen we uw inschrijving aan waar nodig. Uw voorkeursvestiging, gewenste startdatum en voorkeursdagen kunnen van invloed zijn of en vanaf wanneer we een plek voor u hebben. Is het een vestiging met een aanmeldlijst, dan laten we u dit weten. We denken graag met u mee om de beste oplossing voor u te vinden.

U ontvangt een passend plaatsingsaanbod
Zodra we uw wensen in beeld hebben voor de opvang van uw kind, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op voor een plaatsingsaanbod. Ligt de startdatum voor opvang langer dan een jaar vooruit? Dan ontvangt u maximaal een jaar vooraf het plaatsingsaanbod van ons. Bent u blij met ons aanbod en gaat u akkoord? Dan sturen we u een overeenkomst toe. Wanneer u de overeenkomst ondertekent, betekent dit dat we definitief plek hebben voor uw kind(eren) en dat jullie op de afgesproken startdatum van harte welkom zijn op de vestiging die we hebben afgesproken.

Vraag een rondleiding aan
Voordat u opvang voor uw kind kiest, is het fijn om eerst eens vrijblijvend binnen te kijken bij een vestiging. Wat beleeft en leert uw kind gedurende de dag op de opvang? Wie gaat er voor uw kind zorgen en hoeveel andere vriendjes en vriendinnetjes spelen er? Een rondleiding aanvragen kan via het formulier Aanvraag rondleiding. Schrijft u zich in zonder dat u een rondleiding heeft gehad, dan bespreken we tijdens het telefonisch contact graag alsnog de mogelijkheid van een rondleiding. Een apart formulier invullen voor een rondleiding is dan niet nodig.

Al één of meer kinderen bij Elorah?
Bent u al klant bij Elorah en wilt u broertje(s) of zusje(s) inschrijven? Stuur dan een mail naar [email protected]. Een klantadviseur neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Schrijf uw kind in voor opvang bij Elorah

Het inschrijfformulier is alleen beschikbaar in het Nederlands. Wilt u hulp bij het invullen? Neem dan contact op met Afdeling Klantrelatie (Nederlands- en Engelstalig) via (0113) 760 240.