Elorah Middelharnis

Toddler group
School care
We are located in the Groen van Prinsterer Primary School, with which we work closely
The Bible as a starting point
We have a green playground where your child can explore

Welcome at Elorah Middelharnis

Ieder kind is waardevol, uniek en een kostbaar geschenk. Met de Bijbel als basis ontdekken kinderen bij onze christelijk reformatorische peutergroep en BSO in Middelharnis de talenten die ze van God hebben ontvangen. Samen met ouders begeleiden wij de kinderen bij het opgroeien.

Your child will receive loving attention from our pedagogical staff with a Christian Reformed background. The Bible is central to our program and it is in line with recognizable habits from home. We teach children to revere God and instill in them gratitude and charity. With amazement they discover, together with peers, God's creation.

Bij de christelijk reformatorische peutergroep en buitenschoolse opvang Elorah Middelharnis stimuleren we de groei van uw kind op het gebied van taal, rekenen, motorische en sociaal-emotionele vaardigheden. Een goede voorbereiding of aanvulling op de basisschool. Wij betrekken u als ouder actief bij de ontwikkeling van uw kind en zien ernaar uit om u en uw kind te verwelkomen. Voor een doorlopende leerlijn werken wij nauw samen met het team van de Groen van Prinsterer Basisschool.

Curious about our childcare? Request a tour without obligation.

Leonie Wolfert
Branch manager

Contact information

Openings hours

  • Peutergroep geopend op di en do van 8.15 uur tot 12.15 uur
    (if sufficient registrations ook op andere dagen)
  • Naschoolse opvang geopend op ma, di en do van 14.00 tot 18.30 uur
  • Note: Adjusted opening hours apply on some days. Look for all closing days in the regulations.
LRK-gegevens nog niet beschikbaar: