10forKIDSBSO 10forKIDSBSO

Welkom bij Elorah!

10forKIDS is vanaf 1 januari 2023 Elorah. De vertrouwde opvangplek voor u en uw kind blijft hetzelfde. Uw kind kan zoals u gewend bent met zijn of haar vriendjes blijven spelen, leren en ontdekken, samen met de bekende pedagogisch medewerkers. Zo behouden we de fijne, vertrouwde opvang!

 

Elorah en 10forKIDS versterken elkaar

Elorah en 10forKIDS hebben veel overeenkomsten in de missie en visie. Bij Elorah staan de christelijke normen en waarden centraal. De Bijbel is het uitgangspunt en de christelijke identiteit is de rode draad in de opvang. We zijn blij dat uw kind kan komen spelen bij Elorah!

Met vriendelijke groet,

Nicole Lauwerijssen, vestigingsmanager Elorah Den Haag
Ellen Groeneweg, vestigingsmanager Elorah Vlaardingen Het Christal & Elorah Vlaardingen Johannes Calvijnschool

Uw kind inschrijven bij Elorah?

Nieuwe namen voor onze vestigingen

Vragen of meer informatie

U bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Elorah bij u en uw kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding. We maken graag kennis met u.

Ook onze klantadviseurs staan voor u klaar, zij beantwoorden graag al uw vragen. Stuur een mail naar [email protected] of bel naar (0113) 760 240.

 

Uw kind inschrijven bij Elorah
Plan een rondleiding

Een vertrouwd plekje voor mijn baby

Ieder kind is een waardevol, uniek en kostbaar geschenk. Met verwondering ontdekt uw kind, samen met leeftijdsgenootjes, Gods schepping. Ook leert uw kindje zijn of haar eerste vriendjes kennen op de dagopvang. Hoe klein uw kind ook is, kinderen leren van elkaar een heleboel. Met verschillende activiteiten zorgen we ervoor dat uw kindje zich op zijn of haar eigen tempo ontwikkelt.